Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am primit si eu premiul de la Delaco pentru care multumesc inclusiv Bucataras dar si celor care m-au votat.
Cu branzica,am facut acesti colacei pufosi si aromati,buni alaturi de o cana cu lapte.
Pentru aluat,amestecam intr-un castron toate ingredientele,framantam un aluat,acoperim vasul si lasam sa creasca.
Intr-un castron amestecam branza cu zahar,gris,stafide(oprim cateva pentru copt),esenta de vanilie
Dupa ce aluatul a crescut,rupem din el,intindem foi dreptunghiulare,ungem cu 1-2linguri branza,rulam iar capetele le rasucim in forma de melc;
Punem colaceii in tava pe hartie de copt,ungem cu galbenus,pe capete punem cateva stafide si lasam la cuptor pana capata culoarea aurie
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult