Coltunasi

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 20 Dec 2014 | 1075 vizualizari

 

Un deliciu ~!

 

INGREDIENTE

  • 800 g faina
  • un sfert cub drojdie
  • 2 oua
  • 1 lingura rasatura de lamaie si portocala
  • lapte caldut ptr framantat
  • 2 liinguri zahar
  • 500 g branza de vaci
  • 1 esenta vanilie.
  • zahar 250 g
  • 2 oua
  • 1 lingura rasatura de portocala si lamaie
  • zahar pudra pt pudrat
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi:

Intr-un bol am adaugat  faina, in alt  vas mic am adaugat laptele caldut si am  dizolvat drojdia pe care apoi am   adaugat-o in vasul cu faina , framantam putin si apoi adaugam celelalte ingrediente  si framantam  pt  circa 15 minute dupa care o lasam la  dospit .

Pregatim branzica   pe care o framantam cu o furculita si apoi adaugam  esenta de vanilie, ouale,  zaharul si rasatura de  lamaie si portocala si incorporam  totul bine.

Odata  crescut  aluatul il impartim in 3 si formam  foi , nu chiar foarte subtiri si  facem patratele unde in mijloc punem o lingurita de  umplutura de  branza si le inchidem.

Intr-o oala mare adaugam  trei sferturi de apa  si  lasam sa fiarba.

Cand fierbe adaugam coltunasii si ii lasam pt  10 minute.

II  scoatem si presaram zahar  pudra vanilat !

Deliciosi 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Coltunasi 358590
retete culinare - Coltunasi 358591
retete culinare - Coltunasi 358592
retete culinare - Coltunasi 358593
retete culinare - Coltunasi 358594

COMENTARII (9)

iri_iri 1

20.12.2014, 22:22

Rocsi 1

20.12.2014, 23:44

mirela0911 1

21.12.2014, 09:32

Buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: