Coltunasi cu branza sarata si cartofi

de adnia in Paste, 2 Ian 2013 | 7071 vizualizari

 

Sunt foarte, foarte mandra de setul meu de forme pt. coltunasi pe care-l folosesc ori de cate ori gasesc ocazia. Ei bine, acesti coltunasi au devenit rapid preferatii mei, si daca-i incercati, veti afla si voi de ce:)

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • -1 ou
  • -sare
  • -faina cat cuprinde (pt aluat)
  • -2 cartofi
  • -1 ceapa medie
  • -1 lingura ulei
  • -200 gr. telemea rasa
  • -unt, dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu branza sarata si cartofi:

Din ou, faina si sare am format aluatul, pe care l-am intins la masina de taietei, apoi am ales forma mijlocie din setul de coltunasi si am taiat discuri, pe care le-am umplut cu o lingura din urmatoarea compozitie, pregatita in prealabil si racita: cartofi fierti si pasati, amestecati cu ceapa calita si telemeaua rasa. Dupa ce am sigilat bine coltunasii, i-am fiert in apa cu sare si putin ulei (ca sa nu se lipeasca intre ei) si i-am servit fierbinti, stropiti din belsug cu unt topit.

Au fost fenomenali!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu branza sarata si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Coltunasi cu urda