Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
.....nu am cuvinte,dar va pot spune ca au iesit foarte buni si am sa mai fac ca nu prea m-am saturat.....
Din ceasca de apa, sare si faina am facut un aluat elastic si usor de intins pe masa de lucru.
Telemeaua sfaramata am amestecat-o cu oul, zaharul pudra si cel vanilat.
Am intins o foaie din aluat cat mai subtire si am facut forme cu o cana (dar si cateva patrate, dar mai mult mi-au placut cum arata cele rotunde) si am asezat cu o lingurita pe mijlocul cercului de aluat un pic din compozitia de branza. Dupa care am indoiat-o si am presat-o la capete cu o furculita.
Separat am pus pe foc intr-o oala apa la fiert cu un pic de sare si cand a fiert apa am adaugat coltunasii la fiert si i-am lasat pana s-au ridicat la suprafata. I-am scos pe o farfurie si i-am servit cu putina smantana, nu prea multa ca se depune stim noi unde .....
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult