Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Este unul dintre cele mai bune compoturi si rezista in camara cativa ani, fara conservant. O reteta de Compot de mure pe care o recomand sa o preparati!
Iata cum am preparat reteta de Compot de mure:
Se spala murele si se aseaza in borcane, pana se umple mai sus de jumatate borcanul. Se adauga in fiecare borcan 3-4 linguri de zahar + un sfert de pliculet de vanilie.
Se acopera cu apa pana sus si se sigileaza borcanele.Se pun intr-o cratita mare la fiert cu apa pana la nivelul capacului si se lasa la foc mic pana scade apa aproape la jumatate. Opriti focul si lasati-le sa se raceasca asa, in cratita.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult