Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
nimic nu se compara cu un compot facut in casa
Se spala nectarinele si se aseaza in borcane mai mari de 800 g sau si mai mari chiar de 1,5 kg sau 2.
Se pune apa la fiert (eu masor cu borcanul plin cu nectarine) si zaharul. De obicei pun 4 linguri de zahar la un borcan de 800 g,cand a dat 2 clocote se pune sucul de lamaie si se mai lasa 2 minute dupa care se ia de pe foc si se pun in borcane peste nectarine.
Pt a nu se crapa borcanul se pun sub fiecare borcan cozi de metal de la cutit,furculite..............se pune siropu fierbinte apoi se capseaza si se sterilizeaza daca doriti, eu asa procedez.
Le pun intr-o cratita cu apa si o carpa dedesubt iar cu un tifon umed se acopera borcanele se lasa 15 minute sa fierba apoi se pun intre paturi,pana se racesc 2-3 zile
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult