Compot de nectarine

de nadina73 in Conserve, 8 Aug 2010 | 21017 vizualizari

 

nimic nu se compara cu un compot facut in casa

 

INGREDIENTE

  • 2 kg nectarine nu foarte mari
  • 12 linguri de zahar
  • sucul de la 1 lamaie stoarsa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de nectarine:

Se spala nectarinele si se aseaza in borcane mai mari de 800 g sau si mai mari chiar  de 1,5 kg sau 2.

Se pune apa la fiert (eu masor cu borcanul plin cu nectarine) si zaharul. De obicei pun 4 linguri de zahar la un borcan de 800 g,cand a dat 2 clocote se pune sucul de lamaie si se mai lasa 2 minute dupa care se ia de pe foc si se pun in borcane peste nectarine.

Pt a nu se crapa borcanul se pun sub fiecare borcan cozi de metal de la cutit,furculite..............se pune siropu fierbinte apoi se capseaza si se sterilizeaza daca doriti, eu asa procedez.

Le pun intr-o cratita cu apa si o carpa dedesubt iar cu un tifon  umed se acopera borcanele se lasa 15 minute sa fierba apoi se pun intre paturi,pana se racesc 2-3 zile

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

nadina73 1

09.08.2010, 11:01

corinuta

jolygina 1

09.08.2010, 14:49

mmm buna reteta am luat si eu un borcan

nadina73 1

10.08.2010, 14:10

sa-ti fie de bine iubita

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Compot de mure