Compot de pere

de Pasiune pentru bucatarie in Sirop / Compot, 27 Sep 2010 | 2417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pere
  • 1 l apa
  • 400 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de pere:

Perele se spala,se curata de coaja,se scot semintele si se taie felii groase. Din apa si zahar se fierbe un sirop pana se leaga putin,apoi se ad auga feliile de pere si se fierb pana se inmoaie(10-15 min).

Borcanele se spala si se sterilizeaza la cuptor.Se aseaza feliile de pere,apoi se adauga siropul.Se infileteaza capacul si se pun intr-o patura pana a doua zi,apoi se depoziteaza in camara

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Compot de pere 53128
retete culinare - Compot de pere 53129

COMENTARII (12)

Corinuta 1

28.09.2010, 18:50

nadina73 1

29.09.2010, 01:21

super 5f

Panacris 1

27.08.2011, 11:14

Foarte buna si usoara reteta de compot de pere. Multumesc am facut si cam 20 de borcane. Delicos Eu le consum si in loc de muraturi la friptur si piure de cartofi.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D