Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Compotul este făcut în toamnă, din pere de la mine din grădină şi fiindcă am intrat în post, m-am gândit că un compot bun şi aromat este foarte bine venit. Sugestia acestui fel de compot mi-a oferit-o prietena mea dna. Delia, căreia îi mulţumesc mult.
Spălăm perele şi le aranjăm într-un borcan mare.
Preparăm un sirop din apă, zahăr tos, zahăr vanilat şi saliţin, amestecăm bine cu o lingură de lemn până se topeşte tot zahărul.
Turnăm siropul peste fructe în borcan, punem capacul şi-l strângem bine.
Fierbem compotul până siropul de pe fructe devine gălbui.
Se păstrează în cămară la loc uscat şi răcoros.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult