Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai multSpalam visinele si le curatam de codite in cazul in care au. Spalam vreo 14 borcane si le punem la scurs. Dupa ce s-au uscat bine punem in ele visine, dar lasam gura la borcan goala, ca sa poata sa fiarba visinele. Dupa asta la un borcan de 800 g punem cate 4 linguri de zahar, iar la unul de 400 g punem cate 2 linguri de zahar si umplem borcanele cu apa, dar sa nu uitam sa lasam gura borcanului goala. Dupa asta infiletam bine capacele sa nu aiba aer.Punem intr-o oala mai mare borcanele si peste ele punem apa rece si punem oala la fiert la foc mai mare.Le lasam in oala pana vedem ca s-au crapat visinele sau pana vedem k sa colorat borcanele, asta ar trebui sa dureze cam 15 minute maxim. Cand vedem ca s-au crapat visinele le scoatem afara si le punem la intuneric si le invelim cu o patura timp de 3 zile. Dupa asta le putem pune la iernat.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult