Compot de visine pentru iarna fara conservant

de sasha in Sirop / Compot, 11 Iun 2013 | 12449 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg visine
  • 1 kg zahar
  • 2 L apa
  • 10 borcane de 300 g
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de visine pentru iarna fara conservant:

Se spala visinile si se pun in borcan  bine spalate cu 5 linguri de zahar, apa pana la gura borcanului  si se capseaza bine, apoi le agitam pana se topeste zaharul, astfel nu mai ramane zahar la fundul borcanului. Se pun la fiert la foc mic pentru 40 de minute intr-o oala mare cat sa le cuprinda cu apa. Cand au fiert se inveleste oala cu borcanele de compot cu paturi, perne si se lasa pana a doua zi . Le scoatem din oala si veroficam daca nu trage aer. Ele dureaza chiar si 3/4 ani fara probleme!

TIPS-URI

1

La fundul oalei se pune un prosop

2

Daca trage aer se acreste/fermenteaza, se consuma imediat

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de visine pentru iarna fara conservant" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

_Alina_ 1

12.06.2013, 09:17

Sim0na 1

12.06.2013, 14:59

bune or fi la iarna

sasha 1

12.06.2013, 15:12

sigur ca da

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Compot de visine