Conchiglie cu porumb si somon afumat

de Lia_ in Fusilli, 19 Sep 2013 | 3883 vizualizari

 

O mancare delicata, usor de facut in numai 15 minute :). Ne-a placut mult.
Tot de la Radu Popovici citire.

 

INGREDIENTE

  • 180 g conchiglie
  • 100 g porumb, din cutie
  • 150 g somon afumat, taiat fasiute subtiri
  • 1 praz mediu, doar partea alba, feliata subtire
  • 100 ml vin alb
  • 100 g smantana 32% grasime
  • 1 lingura de unt
  • 1 lingurita de piper alb, macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conchiglie cu porumb si somon afumat:

Se fierb pastele in multa apa clocotita, cu sare (1 lingurita de sare la 1 litru de apa), pana ce sunt al dente. Se scurg.

Intre timp se topeste untul intr-o tigaie mare.

Se adauga prazul, se sareaza si se caleste la foc mic-mediu 3-4 minute.

Se adauga vin, se presara cu piper alb si se amesteca.

Se acopera tigaia si se gateste prazul la foc mic, pana ce se face foarte moale.

Se adauga smantana, se amesteca si se continua gatitul 2-3 minute.

Se adauga porumbul si somonul afumat si se amesteca 30 de secunde. Se ia tigaia de pe foc.

Se adauga pastele in tigaie si se amesteca de cateva ori.

Mancarea-i gata! Se servesc pastele calde, sau la temperatura camerei.

Savurati cu placere!

TIPS-URI

1

Este cea mai rapida mancare calda (fel principal) pe care am gatit-o vreodata :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Conchiglie cu porumb si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca