Conopida cu maioneza

de oana_pisicutza16 in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2011 | 3711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • conopida
  • o ceapa mica
  • un ou pt maioneza 
  • o lingurita de mustar 
  • ulei 
  •  sare 
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu maioneza:

 

conopida se pune la fiert in apa cu putina sare

- dupa ce a fiert conopida se scurge de apa si se piseaza cu o furculita

- conopida pisata se amesteca cu ceapa taiata marunt, dupa care cu maioneza, se adauga sare si piper dupa gust

 

 

COMENTARII (11)

MIUTA 1

23.10.2011, 00:09

Lau 1

23.10.2011, 17:13

buna

LUK 1

24.10.2011, 08:22

buna buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D