Conopida cu mustar si pesmet [ de post ]

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 13 Aug 2013 | 11177 vizualizari

 

Mi-am amintit ca fratele meu imi spunea ca in Olanda a servit conopida cu sos de mustar , asa mi-a venit ideea . Conopida are un continut caloric scazut . Am eliminat prajitul in mult ulei prin coacerea la cuptor .

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mare
  • 4 linguri mustar clasic
  • 4 linguri ulei masline
  • chimen macinat
  • piper alb
  • sare
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu mustar si pesmet [ de post ]:

 Conopida se desface in buchetele, se opareste in apa sarata pana se inmoaie usor .

Scurgeti conopida de apa si condimentati cu piper alb si chimen macinat .

Amestecati mustarul cu doua linguri de ulei si doua linguri de apa .

Treceti buchetelele de conopida prin acest sos si apoi prin pesmet .

Conopida astfel pregatita o puneti la cuptor in tava tapetata cu hartie de copt.

Stropiti fiecare buchetel de conopida cu ulei si mentineti la copt pana incep sa se rumeneasca.

Serviti cu legume proaspete de sezon .

TIPS-URI

1

La piata , alegeti conopida de culoare alba , foarte usor galbuie . Cea alb-verzuie inca nu este ,, coapta ''.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu mustar si pesmet [ de post ]" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (14)

Rocsi 1

13.08.2013, 11:50

laura_n 1

13.08.2013, 17:16

absolut grozava, de facut musai

simona72 1

15.08.2013, 09:29

Nu gatesc in multe feluri conopida, dar asta a ta imi place tare mult!!!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - MANDRU MI-S BUCATARAS!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7117 puncte

mihaelar63

4819 puncte

Rocsi

4698 puncte

katty

4376 puncte

RODIMUR

3284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarte cu rubarba si prune
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Smoothie cu avocado si banana

de katty 7

pe 17.09 la 18:16

Smoothie de ananas cu spanac

de katty 7

pe 17.09 la 18:12

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta