Conopida cu mustar si pesmet [ de post ]

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 13 Aug 2013 | 4545 vizualizari

 

Mi-am amintit ca fratele meu imi spunea ca in Olanda a servit conopida cu sos de mustar , asa mi-a venit ideea . Conopida are un continut caloric scazut . Am eliminat prajitul in mult ulei prin coacerea la cuptor .

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mare
  • 4 linguri mustar clasic
  • 4 linguri ulei masline
  • chimen macinat
  • piper alb
  • sare
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu mustar si pesmet [ de post ]:

 Conopida se desface in buchetele, se opareste in apa sarata pana se inmoaie usor .

Scurgeti conopida de apa si condimentati cu piper alb si chimen macinat .

Amestecati mustarul cu doua linguri de ulei si doua linguri de apa .

Treceti buchetelele de conopida prin acest sos si apoi prin pesmet .

Conopida astfel pregatita o puneti la cuptor in tava tapetata cu hartie de copt.

Stropiti fiecare buchetel de conopida cu ulei si mentineti la copt pana incep sa se rumeneasca.

Serviti cu legume proaspete de sezon .

 

TIPS-URI

1

La piata , alegeti conopida de culoare alba , foarte usor galbuie . Cea alb-verzuie inca nu este ,, coapta ''.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Conopida cu mustar si pesmet [ de post ] 251493
retete culinare - Conopida cu mustar si pesmet [ de post ] 251496
retete culinare - Conopida cu mustar si pesmet [ de post ] 251498
retete culinare - Conopida cu mustar si pesmet [ de post ] 251500
retete culinare - Conopida cu mustar si pesmet [ de post ] 251502
retete culinare - Conopida cu mustar si pesmet [ de post ] 251504

COMENTARII (14)

Rocsi 1

13.08.2013, 11:50

laura_n 1

13.08.2013, 17:16

absolut grozava, de facut musai

simona72 1

15.08.2013, 09:29

Nu gatesc in multe feluri conopida, dar asta a ta imi place tare mult!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D