Conopida gratinata cu soia"Inedit"

de Dea_Dea in Mancaruri de legume, 9 Apr 2013 | 954 vizualizari

 

A iesit minunata!!

 

INGREDIENTE

  • jumate de punga de soia "Inedit " cuburi
  • apa
  • o conopida mica
  • 1 ou
  • 100 gr branza telemea
  • marar
  • 3 linguri iaurt
  • unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida gratinata cu soia"Inedit":

Se pun la fiert soia si conopida , pana se inmoaie cam 20 min.Se scot in strecuratoase si se lasa la scurs.

Intre timp se face un sos din telemeaua rasa, ou, iaurt si marar .(se amesteca toate la un loc)

Se unge o tava de yena cu unt , se aseaza buchetelele de conopida si bucatile se soia, se toarna sosul peste si se da la cuptorul preincalzit(foc potrivit) 20 -30 min, pana se rumeneste putin deasupra.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Conopida gratinata cu soia"Inedit" 217822
retete culinare - Conopida gratinata cu soia"Inedit" 217823
retete culinare - Conopida gratinata cu soia"Inedit" 217824
retete culinare - Conopida gratinata cu soia"Inedit" 217825
retete culinare - Conopida gratinata cu soia"Inedit" 217826
retete culinare - Conopida gratinata cu soia"Inedit" 217827
retete culinare - Conopida gratinata cu soia"Inedit" 217828

COMENTARII (18)

Aurelia 07_07 1

09.04.2013, 21:36

Ceva conopida mai este ?

Dea_Dea 1

09.04.2013, 23:16

Ica la ora asta nici o sansa

babi5 1

12.06.2013, 20:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21