Conopidă pané ….altfel

de diaconta in Mancaruri de legume, 12 Iun 2012 | 1795 vizualizari

 

Nu foarte multă lume îndrăgeşte conopida ori broccoli.De aceea m-am gândit să modific puţin clasica reţetă.Ia să vedem….vă tentează?

 

INGREDIENTE

  • Cantitaţile vor fi în functie de câte portii doriti sa faceti.
  • O conopida
  • 2 oua
  • Faina
  • Pesmet
  • Sare,piper
  • Unt
  • Smantana
  • Cascaval
  • Marar verde
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopidă pané ….altfel:

Conopida se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare.Nu o fierbem prea mult altfel se va împrastia.O scurgem si o lasam sa se raceasca.

Batem ouale cu putina sare,punem faina pana cand consitenta este mai subtire decat cea pentru clatite.Adaugam mararul taiat marunt.

Dam conopida prin amestecul de ou cu faina,apoi prin pesmet si o prajim in ulei.

Intr-un vas punem cubulete de unt,asezam conopida,deasupra punem smantana,piper si razuim cascaval.

Dam la cuptor pana cand cascavalul se topeste si devine auriu.

Mie mi-a placut foarte mult,alaturi cu o salata de varza si rosii.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Conopidă pané ….altfel 166871
retete culinare - Conopidă pané ….altfel 166872
retete culinare - Conopidă pané ….altfel 166873
retete culinare - Conopidă pané ….altfel 166874

COMENTARII (46)

Mihaela11_jo 1

13.06.2012, 21:47

Un deliciu; mie imi place si conopida si broccoli

mena29 1

14.06.2012, 18:10

andreea_angelo 1

17.06.2012, 18:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55