Conopida pane

de deyutzky in Mancaruri de legume, 15 Noi 2013 | 9637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mai mica
  • 2 oua
  • faina
  • 2-3 linguri lapte
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Spalam bine conopida si o rupem buchetele.

Punem apa cu sare intr-o oala iar cand incepe sa fiarba adaugam buchetelele de conopida si le lasam aprox 10 minute la fiert.

Le scoatem si le scurgem de apa, apoi le bagam sub un jet de apa rece si iar le scurgem.

Le punem intr-un bol si punem sare si piper dupa gust.

Batem ouale cu laptele si un praf de sare.

Se da fiecare buchetel prin faina si prin ou dupa care se pun in uleiul incins.

Se scot buchetelele pe un servetel pentru a se absorbi surplusul de ulei.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane la cuptor