Cookies cu ciocolata

de Rocsi in Dulciuri, 15 Iul 2015 | 2954 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 2 oua
  • 100 gr ciocolata neagra
  • 50 gr ciocolata cu lapte
  • 2 linguri picaturi de ciocolata
  • 120 gr zahar pudra
  • 90 gr nuca macinata
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • 400 gr faina
Portii: 40
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cookies cu ciocolata:

Untul ( de la temperatura camerei) il mixam spuma impreuna cu zaharul pudra, apoi punem ouale. Ciocolata neagra si cea cu lapte, o rupem bucati, o maruntim in blender. Incorporam ciocolata maruntita si nuca in mixul cu unt. Adaugam vanilia, praful de sare, apoi faina cernuta, treptat. Incorporam cu mana faina, apoi punem si picaturile de ciocolata. Vom obtine un aluat omogen, dar usor lipicios. Il invelim in folie si il dam la frigider pentru 30 de minute. Dupa acest timp scoatem aluatul, rupem bucati potrivite, formam niste mingiute. Le aplatizam usor, le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt. Ii introducem in cuptorul incins, pana se rumenesc usor pe margini, cam 15-20 de minute dureaza. Cand sunt gata ii scoatem din cuptor, ii lasam sa se raceasca si ii pastram intr-o cutie metalica cu capac. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cookies cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Valclaudia 1

17.07.2015, 21:15

sper ca mai ai si pentru intarziati

Rocsi 1

19.07.2015, 12:31

Multumesc Dia

Rocsi 1

19.07.2015, 12:31

Claudia, mereu am ceva pentru toata lumea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de ciocolata si rom