Copac aperitive - din primul salariu

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2010 | 4637 vizualizari

 

Din primul salariu luat de aici, mi-am achizitionat acest copac si am promis ca fac poze si vi-l arat si voua, nu mi-au iesit pozele bine, dar va dati voi seama ce vr sa spuna copacul asta :P

 

INGREDIENTE

  • 2-3 feliute de branza
  • 2-3 feliute de salam sasec ( am avut eu)
  • 1 castravete
  • 0 ridiche
  • masline
  • cateva feliute de ardei
  • o felie de paine
  • icre
  • 2 felii rulada din omleta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copac aperitive - din primul salariu:

Pt inceput asamblam copacul, taiem branza, salamul, castravetele, ridichia cubulete, felia de paine o taiem in 4, punem icre pe ea si incepem sa ornam Copacul :)

La baza am pus rulada din omleta, painea cu icre si ardeiul, iar restul prin copac ;))

 

TIPS-URI

1

se poate orna si in varianta dulce, cu fructe sau de ce nu cu chestii micute cum ar fi jeleuri ( pt cei mici), iar la baza covrigei, salatinii, etc.....

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Copac aperitive - din primul salariu 32159
retete culinare - Copac aperitive - din primul salariu 32160
retete culinare - Copac aperitive - din primul salariu 32161

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (23)

Dana Cristea - pusikmea 1

18.05.2010, 10:43

da nadina, tocmai de aia nu am mai postat pt ca mai am cateva retete, dar as vr si eu sa fie ceva frumos, nu stiu deocamdata mai mai gandesc

vanilla 1

29.06.2010, 13:46

cat ti-a trebuit sa iti aduni salariul???
bine mai arata!!!!

Dana Cristea - pusikmea 1

29.06.2010, 13:54

vanilla in fiecare saptamana acumulezi galbeni cu care poti cumpara ustensile din camara bucatarasului de aici" target="_blank">http://www.bucataras.ro/camara/ si citeste si aici http://www.bucataras.ro/content/169/regulament-camara-bucatarasilor.html
nu mai stiu exact in cat timp am facut galbenii pentru copac, insa depinde si de cat de activa esti pe site, asta insemnand, atat prin postare de retete, cat si prin activitatea pe forum, comentarii, dar citeste ce ti-am dat si o sa intelegi mai bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D