Copanele crocante

de AndrutzaP in Pui, 2 Sep 2016 | 6545 vizualizari

 

Un alt fel de a gati puiul. Sunt foarte bune mai ales cand sunt calde, abia prajite! Incercati-le!

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele de pui
  • 150 g fulgi de porumb
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele crocante:

    Pentru inceput fierbeti copanele timp de 10-15 minute. Cat sunt inca fierbinti, desprindeti pielea de pe fiacare copan in parte. 

    Intr-o tigaie antiaderenta puneti ulei la incins (cat sa acopere copanele). Cat se incinge uleiul pregatiti oualele (batute bine), faina (amestecata cu sare si piper) si fulgii de porumb (maruntiti bine).

   Fiecare copan se da prin ingredinte in ordinea urmatoare: faina, ou, fulgii de porumb. Se prajesc in uleiul incins bine.

   Serviti cu o garnitura sau simple, cu un sos de usturoi.

   Pofta buna!

    

TIPS-URI

1

Ordinea: faina, ou, fulgi am folosit-o pentru a ma asigura ca se "lipesc" cat mai bine fulgii de porumb si se formeaza o crusta cat mai crocanta.

2

Nu "trantiti" copanul in toata cantitatea de fulgi maruntiti, se vor umezi si nu se vor mai prinde frumos de copan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

deyutzky 1

02.09.2016, 20:52

imi plac mult

Catalina L 1

02.09.2016, 22:02

bune, bune

Rocsi 1

03.09.2016, 19:16

Tare bune sunt!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la cuptor