Copanele cu fasole galbena la cuptor

de Rocsi in Pui, 18 Iul 2010 | 2455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele de pui
  • 1 kg fasole galbena
  • 2 cepe mici
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • ardei galben
  • 1 lingura pasta de tomate
  • ulei
  • piper
  • vegeta
  • usturoi
  • 1 canita vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu fasole galbena la cuptor:

copanelele de pui se spala bine si se indeparteaza tot puful.

se freaca cu putin ulei,sare,piper ,canita de vin rosu si cu 2-3 catei de usturoi pisati si se lasa asa intr-un bol.

Fasolea galbena se curata la capete si se spala bine.

ceapa se curata si se taie marunt.

morcovul se curata si se taie rondele.

rosiile se curata de pielita si se taie cubulete.

ardeiul galben se taie patratele.

intr-o tigaie se pune putin ulei.

peste se pune ceapa si rosiile 3-4 min.

apoi se pune fasolea galbena ,morcovul si ardeiul.

se toarna o cana de apa si se lasa sa fiarba cam pe jumatate.

apoi pasta de tomate se amesteca cu piper,sare si putina apa se toarna peste fasole si se mai fierb cateva min.

cat timp facem fasolea copanelele se pun intr-o tava si se dau la cuptor sa se faca cam pe 3 sferturi.

asadar avem fasolea pe jumatate fiarta si copanelele pe 3 sferturi.

se ia un vas yena ,se unge cu putin ulei se pun copanele si fasolea galbena printre ele.

se da la cuptor si cand e gata se scoate si se serveste.

noi am servit cu castraveciori murati....tare bun a mai fost!!!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Copanele cu fasole galbena la cuptor-0
Copanele cu fasole galbena la cuptor-1

COMENTARII (10)

nadina73

nadina73 1

19.07.2010, 02:32

si eu vin trebuie sa fie foarte buna rocsi ai chefuit la nunta?super 5 furcu

Rocsi

Rocsi 1

19.07.2010, 11:10

mersi nadina...da am chefuit acum 2 ani la nunta la fratele meu

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

20.07.2010, 11:08

bun,bun...................

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!