Copanele cu legume la cuptor

de Rocsi in Pui, 8 Feb 2011 | 3690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 copanele de pui
  • 3 cartofi
  • 1 ardei rosu
  • 2 morcovi
  • 5 catei usturoi
  • 250 gr rosii decojite in sos tomat
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • condimente de pui
  • ulei
  • 1 canita vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu legume la cuptor:

Copanele de pui se spala bine si se tamponeaza cu niste servetele de bucatarie.

se ia o tava de cuptor si se unge cu ulei.

intr-un castronel se face un amestec de sare,piper,boia de ardei si condimente de pui.

cu acest amestec de condimente se condimenteaza puiul.

copanele condimentate se pun in tava.

ardeiul se spala,se scoate cotorul si se taie fasii pe lung.

morcovul se rade,se spala si se taie pe lung.

cartofii se curata ,se spala si se taie in sase.

usturoiul se curata si se taie bucati mai mari.

peste pui asezam bucatile de cartofi,apoi cele de morcov,cele de ardei rosu si usturoiul.

rosiile le maruntim si le amestecam cu vinul.

acestea le turnam peste pui si legume.

dam tava in cuptorul incins.

lasam pana totul este gata.

scoatem tava din cuptor si o acoperim cu staniol,pentru a se pastra puiul fraged.

pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Copanele cu legume la cuptor-0
Copanele cu legume la cuptor-1
Copanele cu legume la cuptor-2
Copanele cu legume la cuptor-3

COMENTARII (24)

mena29 1

09.02.2011, 21:23

Pai daca mai faci ...vin si eu

Rocsi 1

10.02.2011, 11:11

cu mare drag Mena

adry88 1

21.05.2011, 15:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04