Corabioare cu piept de pui si slaninuta afumata

de Bucataras Medi in Pui, 8 Oct 2012 | 2142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 fileuri de piept de pui
  • 5 ardei grasi rosii
  • 8 felii de slaninuta afumata
  • un pahar cu vin alb sec
  • rozmarin
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare cu piept de pui si slaninuta afumata:

Fileurile de piept de pui se condimenteaza cu rozmarin, sare si piper. Peste fiecare bucata de file asezam cate o felie subtire de slaninuta afumata, apoi rulam si prindem in scobitori. Ardeiul gras (4 bucati) curatat si spalat il taiem in jumatati. In fiecare jumatate de ardei gras asezam cate un rulou. Cand corabioarele sunt gata le asezam intr-un vas peste care turnam un pahar cu vin alb .Printre corabioare intercalam fasii de ardei gras si frunze de patrunjel. Dam la cuptor ,avand grija ca din cand in cand sa stropim corabioarele cu sosul din vas. Daca mai este nevoie putem sa mai adaugam vin sau apa. Cand carnea este bine facuta si rumena ,scoatem din cuptor .Indepartam scobitorile si servim calde!

Va astept cu drag la masa!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Corabioare cu piept de pui si slaninuta afumata 181349
retete culinare - Corabioare cu piept de pui si slaninuta afumata 181350
retete culinare - Corabioare cu piept de pui si slaninuta afumata 181351
retete culinare - Corabioare cu piept de pui si slaninuta afumata 181352
retete culinare - Corabioare cu piept de pui si slaninuta afumata 181353
retete culinare - Corabioare cu piept de pui si slaninuta afumata 181355

COMENTARII (30)

Alinutza80 1

13.10.2012, 21:04

arata foarte bine

andreea_angelo 1

13.11.2012, 16:49

fara cuvinte,arata minunattt

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S