CORABIOARE- fursecuri fragede

de dentistutza in Dulciuri, 26 Noi 2011 | 64744 vizualizari

COMENTARII (20)

Lau 1

26.11.2011, 10:02

servesc una

Bunica 1

26.11.2011, 10:12

Fetelor, stiti cat sunt de bune ! Eu folosesc deseori acest aluat la cornulete

gaby_gabytza 1

26.11.2011, 10:17

MotanLaOale 1

26.11.2011, 10:20

bun bun

dentistutza 1

26.11.2011, 10:23

mersi

lia maria 1

26.11.2011, 10:30

cred ca sant tareeeeeeeee fragede si bune

Rocsi 1

26.11.2011, 10:41

cat de pufoase si reteta e usor de facut

Angelina_Elena 1

26.11.2011, 11:03

o reteta simpla,iar rezultatul delicios

lacrimioara 1

26.11.2011, 12:37

arata delicioase cred ca se topesc in gura

Cris2711 1

26.11.2011, 13:11

DIANA B 1

26.11.2011, 13:28

Ori isi iubeau prea tare tara , ori erau ... rromi
Fursecurile mi se par EX-CE-LEN-TEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , le-am pastrat la favorite

alinutzika 1

26.11.2011, 15:23

imi plac

danakarin 1

26.11.2011, 20:29

am saincerc, si asa acuma vine aici vremea prajiturelelor de Craciun

MIUTA 1

26.11.2011, 20:31

Foarte bune

adasev12 1

26.11.2011, 21:21

mirela0911 1

27.11.2011, 13:06

cred ca sunt tare fragede si bune

dentistutza 1

28.11.2011, 08:13

mersi pentru vizita si aprecieri fetelor. va poftesc sa incercati si sa gustati, sigur nu veti regreta

babi5 1

10.08.2013, 16:38

emilromania 1

17.01.2014, 11:33

Cu osanza nu se pot face ? Stiu ca facea si bunica si nu cred ca avea unt pe atunci(poate untura).

Rahela Velicu 1

16.05.2021, 19:05

Super reteta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajituri mari si grase cu fulgi de ovaz