Cordon Bleu

de Julie in Pui, 11 Aug 2010 | 7411 vizualizari

COMENTARII (25)

rivka 1

11.08.2010, 09:31

foarte bun! ce bine arata cartofi prajiti, o da...trebuie sa ma uit si eu pt un cutit de asta...

Corinuta 1

11.08.2010, 09:45

mama, ce bunatate!5 furci

Julie 1

11.08.2010, 09:55

Fetelor, multumesc mult de furcu! Rivka, e foarte util cutitul asta! eu il folosesc des si la orice: legume,cascaval...

Miha 1

11.08.2010, 10:08

Super arata!

Rocsi 1

11.08.2010, 10:55

imi place enorm

rivka 1

11.08.2010, 11:42

ma crezi ca habar nu am cum arata? pune o poza ataseaz-o la poze sa vad si eu dupa ce sa ma uit te rog!

Dana Cristea - pusikmea 1

11.08.2010, 11:53

Sidy 1

11.08.2010, 12:17

Am venit si eu la o asemenea bunatate Si am luat toate furcutele sa ti le dau tie

lia maria 1

11.08.2010, 14:29

ma-m prezentat si eu la o portie

Julie 1

11.08.2010, 14:33

Fetelor va servesc cu mare placere! Papati cu ce vreti voi: cu furcutele, cu mana...

Julie 1

11.08.2010, 14:35

Rivka, am atasat pentru tine o poza cu dispozitivul...nu e cine stie ce, dar iti faci o idee!

Laly 1

11.08.2010, 16:08

Iti las furculitele,ca merge papat si cu mana

rivka 1

11.08.2010, 16:59

multumesc julie...eu credeam ca arata ca un cutit :-s, mai ce chestie nu am mai vazut asa ceva pana acum...dar mult ca sigur din cauza ca si daca am vazut m-am uitat prin el ca nu am stiut ce e...si eu vreau asa ceva, o sa-l caut mai bine!

jolygina 1

11.08.2010, 18:07

foarte bun ador cordonu bleu

madi_marin 1

11.08.2010, 18:26

mmm....delicios...

Julie 1

11.08.2010, 19:59

Laly,merge si cu mana! Pofta buna!

Julie 1

11.08.2010, 20:03

Joly,Madi, multumesc!

Julie 1

11.08.2010, 20:05

Rivka, dispozitivul se numeste cutit , pentru ca este mai ascutit la capat, sa poti taia.Sa te uiti bine ...prin tari straine s-ar putea sa arate altfel...mai sofisticat! eu am vazut pe un site unul care avea un fel de maner dar partea de jos arata la fel.

epurasha2bb 1

11.08.2010, 20:54

super arata!5f

nadina73 1

12.08.2010, 00:56

doua porti te rog5 furcu

mena29 1

12.08.2010, 07:43

ce bun e

Julie 1

12.08.2010, 09:53

Roberta , Mena, multumesc!Nadina , acum vine comanda!

Bya Ralu 1

14.03.2013, 05:10

ce bun e

babi5 1

07.06.2013, 15:08

Krystyan Trendy 1

23.10.2013, 09:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Stir fry de pui cu sos Hoisin