Cordon Bleu

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 31 Aug 2013 | 13723 vizualizari

 

O bunatate care ne place !!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 5 felii de sunca
  • 150 gr cascaval Delaco
  • 2 oua
  • 3-4 linguri de faina
  • 5-6 linguri de pesmet
  • sare
  • piper
  • Ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Pieptul de pui se taie felii ca la snitele.

Se bate si se condimenteaza cu sare si piper.

Se pune o felie de sunca, cascaval , si se ruleaza.

Se da prin faina, ouale batute , pesmet si se pun la prajit in uleiul incins.

TIPS-URI

1

Se poate condimenta si cu praf de usturoi.

2

Se pot da frin fulgi de porumb macinati , in loc de pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sunca si cascaval