Cordon bleu

de delia64 in Porc, 11 Mai 2014 | 3586 vizualizari

 

O mancarica gustoasa si hranitoare .
Danuta a poftit si eu cu ce am avut prin frigider am facut .
A iesit tare bun .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. cotlet de porc
  • 250 gr. cascaval
  • 300 gr. sunca
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Se bate cotletul cu ciocanul de snitele  , se condimenteaza cu sare si piper dupa gust .

Se taie cascavalul si sunca feliute .

Pe fiecare bucata de carne punem o felie de cascaval si o felie de sunca si se ruleaza , se prinde cu scobitori in ambele parti ale ruloului .

Batem uale cu sare , piper si adaugam faina  .

Dam rulourile  prin faina   ,oul batut si pesmet si le prajim in uleiul incins pe ambele parti .

Se sevesc calde cu garnitura dorita , eu am servit cu cartofi la cuptor , salata verde si rosii.

Pofta buna !!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cordon bleu 318366
retete culinare - Cordon bleu 318367
retete culinare - Cordon bleu 318368
retete culinare - Cordon bleu 318369
retete culinare - Cordon bleu 318370
retete culinare - Cordon bleu 318371
retete culinare - Cordon bleu 318372
retete culinare - Cordon bleu 318373
retete culinare - Cordon bleu 318374
retete culinare - Cordon bleu 318375
retete culinare - Cordon bleu 318376
retete culinare - Cordon bleu 318377
retete culinare - Cordon bleu 318378
retete culinare - Cordon bleu 318381
retete culinare - Cordon bleu 318388
retete culinare - Cordon bleu 318393
retete culinare - Cordon bleu 318397
retete culinare - Cordon bleu 318398

COMENTARII (36)

delia64 1

12.05.2014, 14:12

Meri

Micutza Luana 1

12.05.2014, 18:03

buuuun

delia64 1

12.05.2014, 20:07

Micutza Luana

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D