Cordon bleu

de Gherca Daniela in Pui, 18 Dec 2014 | 3999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • felii subtiri de sunca ( ideal ar fi afumata)
  • felii de cascaval ( eu am pus afumat)
  • sare
  • piper
  • 2 oua mai mici
  • faina
  • pesmet
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Pieptul de pui il curatam de pielita si il taiem felii ca de snitel, il batem putin cu un ciocan de bucatarie pentru a nu fi groase ( mie mi-au iesit 6 fileuri de pui). Peste fiecare fileu punem cate o felie de cascaval si deasupra cascavalului cate o felie de sunca. Rulam fiecare fileu de pui il saram si piperam si le dam la frigider pentru o jumatate de ora.

Dupa ce am scos rulourile de la frigider, le-am trecut prin faina alba de grau amestecata cu putina sare, apoi prin ouale batute si la final le-am trecut prin pesmet.

Rulourile le prajim in ulei incins la foc mediu pana se rumenesc pe ambele parti. Este foarte bun alaturi de garnitura preferata si o salata. 

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Cordon bleu-0
Cordon bleu-1
Cordon bleu-2
Cordon bleu-3
Cordon bleu-4

COMENTARII (19)

ianculubita

ianculubita 1

19.12.2014, 10:18

E super bun si-mi place mult dar sper sa nu te superi,cordonul bleu nu se ruleaza,pieptului i se face un buzunar unde se pune cascaval,sunca,se prinde cu scobitoare,se da prin ou si pesmet apoi se prajeste

marcela1979

marcela1979 1

19.12.2014, 11:47

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

19.12.2014, 12:11

Ianculubita, multumesc de apreciere si de ideea in felul cum faci tu Cordonul Bleu. Fiecare are o tactica a lui si fiecare face in felul in care crede ca e mai bun. Aceasta reteta este preluata dupa ideea Jamilei si chiar este foarte buna, familiei mele ii place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24

Supă cremă cu fructe de mare

de Bunica 6

Supă cremă cu...

ieri la 19:12