Cordon bleu

de Gherca Daniela in Pui, 18 Dec 2014 | 6314 vizualizari

COMENTARII (19)

Adele 1

18.12.2014, 10:57

Geanina87 1

18.12.2014, 11:02

MOKUSKA 1

18.12.2014, 11:06

babi5 1

18.12.2014, 11:08

:-d

cristinutanicolita 1

18.12.2014, 11:21

simona72 1

18.12.2014, 11:21

Nu am mai facut demult...

Alina26 1

18.12.2014, 11:28

Imi place!!!

anca_rm 1

18.12.2014, 11:29

ce-mi place si de cand nu am mai facut

Gherca Daniela 1

18.12.2014, 11:47

Multumesc!

Merisor 1

18.12.2014, 11:51

Ce bun!

MotanLaOale 1

18.12.2014, 11:51

deyutzky 1

18.12.2014, 11:56

delicios

dantes 1

18.12.2014, 12:36

Bun!!!

Constelatialeu 1

18.12.2014, 13:36

Din ala portocaliu n-ai, ca bleu nu prea ma prinde?

Rocsi 1

18.12.2014, 21:23

Este preferatul meu!

mirela0911 1

18.12.2014, 21:37

Ce bun mai e!

ianculubita 1

19.12.2014, 10:18

E super bun si-mi place mult dar sper sa nu te superi,cordonul bleu nu se ruleaza,pieptului i se face un buzunar unde se pune cascaval,sunca,se prinde cu scobitoare,se da prin ou si pesmet apoi se prajeste

marcela1979 1

19.12.2014, 11:47

Gherca Daniela 1

19.12.2014, 12:11

Ianculubita, multumesc de apreciere si de ideea in felul cum faci tu Cordonul Bleu. Fiecare are o tactica a lui si fiecare face in felul in care crede ca e mai bun. Aceasta reteta este preluata dupa ideea Jamilei si chiar este foarte buna, familiei mele ii place!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu