Cordon Bleu

de Irina in Pui, 31 Mai 2015 | 23087 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de pui feliat
  • 3 felii de sunca
  • 200 g cascaval Sofia
  • 2 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Am batut fasiile din piept de pui, dupa care le-am condimentat cu sare si piper.

Am asezat cate trei fasii de piept de pui usor suprapuse, pentru a forma o "foaie" mai mare. Am asezat deasupra o felie de sunca, iar peste sunca felii de cascaval, dupa care am format rulouri. Am obtinut astfel trei rulouri.

Am trecut rulourile prin faina alba, apoi prin ou batut, iar la final prin pesmet.

Am asezat rulourile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei de masline, dupa care le-am pus la cuptor pentru 20 minute. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu