Cordon bleu cu garnitura de ciuperci cu smantana

de Rocsi in Pui, 17 Ian 2010 | 10357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept pui
  • 6 bucatele cascaval subtiri ca degetul
  • 6 bucatele sunca la fel subtirele taiate ca forma unui deget
  • 2 bucatele de gogosar in otet(sau un castravete murat sau un ardei rosu)
  • faina
  • pesmet
  • 2oua
  • vegeta
  • ulei

      Pt garnitura:

  • un borcan ciuperci 
  • 400-500 gr smantana
  • 2 linguri faina
  • ulei
  • vegeta
  • verdeata (pantrunjel sau marar)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu cu garnitura de ciuperci cu smantana:

Cordonul: se spala pieptul, se taie 6 bucati din el si se bate ca la snitele, dar nu prea tare sa nu se sfaramesi se presara putin piper si sare.


Pe fiecare bucata se pune o felie cascaval, una sunca, una gogosar (feliile sa fie taiateca si cum ar fi un deget subtire) si se ruleaza sau se pune in 2 ca un pachetel. Se dau prin faina, ou batut cu vegeta si apoi prin pesmet si se pun la prajit, dar sa fie in tigaie mai mult ulei.


Garnitura: intr-o oala mai micuta se pune putin ulei si 2 linguri de faina si se amesteca pana se incorporeaza faina, apoi se adauga smantana si ciupercile si se dau cateva clocote bune. Se mai adauga si vegeta. Daca iese prea gros sosul subtiati cu putina apa sau vin alb. Se presara deasupra verdeata, in momentul servirii.

 

TIPS-URI

1

Se poate si fara gogosar, castravete sau ardei, dar mie imi place ca e putin acrut si da si aspect frumos cand tai cordonul.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cordon bleu cu garnitura de ciuperci cu smantana 13968
retete culinare - Cordon bleu cu garnitura de ciuperci cu smantana 13969

COMENTARII (3)

Teo 1

17.01.2010, 22:38

frumos ''cordon''!

ionix 1

18.01.2010, 15:25

pacat ca tel tau face poze naspa pun pariu c-arata super si are un gust super

Rocsi 1

18.01.2010, 18:45

pai poate imi faci si mie un cadoas.....un telefon ceva..pai am facut cu tel de orange de asta cred si nu aveam nici lumina puternik d asta....dak eu manank inseamna k e ffffff bun k stii k sunt cea mai mofturoasa fata de p pamant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

ieri la 22:27

Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de rosii, la cuptor

de Rocsi 9

Tortellini cu...

ieri la 20:28

Prajitura cu morcovi, nuci si afine

Prajitura cu...

ieri la 13:10