Cordon bleu cu garnitura de ciuperci cu smantana

de Rocsi in Pui, 17 Ian 2010 | 15966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept pui
  • 6 bucatele cascaval subtiri ca degetul
  • 6 bucatele sunca la fel subtirele taiate ca forma unui deget
  • 2 bucatele de gogosar in otet(sau un castravete murat sau un ardei rosu)
  • faina
  • pesmet
  • 2oua
  • vegeta
  • ulei

      Pt garnitura:

  • un borcan ciuperci 
  • 400-500 gr smantana
  • 2 linguri faina
  • ulei
  • vegeta
  • verdeata (pantrunjel sau marar)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu cu garnitura de ciuperci cu smantana:

Cordonul: se spala pieptul, se taie 6 bucati din el si se bate ca la snitele, dar nu prea tare sa nu se sfaramesi se presara putin piper si sare.

Pe fiecare bucata se pune o felie cascaval, una sunca, una gogosar (feliile sa fie taiateca si cum ar fi un deget subtire) si se ruleaza sau se pune in 2 ca un pachetel. Se dau prin faina, ou batut cu vegeta si apoi prin pesmet si se pun la prajit, dar sa fie in tigaie mai mult ulei.

Garnitura: intr-o oala mai micuta se pune putin ulei si 2 linguri de faina si se amesteca pana se incorporeaza faina, apoi se adauga smantana si ciupercile si se dau cateva clocote bune. Se mai adauga si vegeta. Daca iese prea gros sosul subtiati cu putina apa sau vin alb. Se presara deasupra verdeata, in momentul servirii.

TIPS-URI

1

Se poate si fara gogosar, castravete sau ardei, dar mie imi place ca e putin acrut si da si aspect frumos cand tai cordonul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu garnitura de ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Teo 1

17.01.2010, 22:38

frumos ''cordon''!

ionix 1

18.01.2010, 15:25

pacat ca tel tau face poze naspa pun pariu c-arata super si are un gust super

Rocsi 1

18.01.2010, 18:45

pai poate imi faci si mie un cadoas.....un telefon ceva..pai am facut cu tel de orange de asta cred si nu aveam nici lumina puternik d asta....dak eu manank inseamna k e ffffff bun k stii k sunt cea mai mofturoasa fata de p pamant

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Clătite umplute cu piept de pui (2)