Cordon bleu la cuptor - pentru copilasi

de Dana Cristea - pusikmea in Mancare copii, 29 Mar 2011 | 12756 vizualizari

 

Aseara i-am facut lui andutu aceasta minunatie si a papat cu amandoua manutele :D:))

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • o rola cascaval mic
  • sare
  • piper
  • scobitori
  • 2 linguri ulei

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu la cuptor - pentru copilasi:

Spalam bine pieptul de pui, dupa care il taiem felii ca pentru snitele, le batem pe o singura parte.

Le ungem si pe o parte si pe cealalta cu ulei, le condimentam cu sare si piper, apoi punem cate 2 felii de cascaval pe bucata de carne si incepem sa rulam, iar cu ajutorul scobitorilor le prindem din loc in loc pentru a nu se desface.

Ungem o tava termorezistenta cu ulei si asezam rulourile din piept de pui si cascaval.

Dam la cuptorul preincalzit 40 - 50 de minute, la jumatatea intervalului le intoarcem pe celalta parte.

Cand sunt gata scoatem scobitorile cu grija si servim alaturi de piure si salata verde.

Am ales sa le fac doar cu cascaval pentru ca eu nu i-am dat inca mezeluri, dar daca vreti puteti cumpara sunca presata si o puneti peste carne, iar peste sunca cascavalul si apoi rulati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu la cuptor - pentru copilasi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ratuste cu branza