Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Briose delicioase in cornete de inghetata plus un strop de inghetata .
Intr-un vas punem faina , fulgii de cocos , praful de copt si bicarbonarul si le amestecam .
Separat batem oul cu zaharul , adaugam uleiul , laptele batut si zaharul vanilat . Punem amestecul peste faina .Scurgem 150 gr ananas din conserva si il taiem mai marunt .
Adaugam ananasul si omogenizam . Punem compozitia in cornete(3/4 din cornet)
Asezam cornetele pe o tava de briose si o dam la cuptor pentru 25-30 de minute .(pana se rumenesc usor)
Scoatem tava si lasam briosele sa se raceasca .
Pentru unghetata mixam continutul unei conserve de ananas . Batem frisca , o amestecam cu ananasul mixat si turnam amestecul in masina de inghetata (daca nu avem masina de inghetata punem la congelator pentru cateva ore , amestecand din cand in cand )
Ornam briosele racite cu cate o cupa de inghetata , o bucata de ananas si frunze de menta !
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult