Cornulete a la Adinuta San

de Constelatialeu in Dulciuri, 29 Sep 2016 | 4682 vizualizari

 

Ea se lauda ca-s fragede, eu o aprob afirmativ.....usor de facut, fara prea mari batai de cap si gustoase...

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri cu untura
  • 6 linguri de zahar
  • 3 linguri otet
  • 10 linguri apa
  • 1 praf de copt
  • faina cat cuprinde sa obtinem un aluat care se poate intinde
  • rahat pentru umplut
  • zahar pudra pentru tavalit cornuletele
Portii: 70
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete a la Adinuta San:

Intr-un castron punem untura, zaharul,praful de copt, otetul si apa, omogenizam apoi adaugam faina cernuta. Framantam un aluat care se poateintinde cu usurinta, nu trebuie sa fie foarte tare. Presaram faina pe blatul de lucru, intindem aluatul cu sucitorul si apoi cu ajutorul unei farfurii decupam un rotund, il impartim in 8 parti, apoi asezam cate o bucatica de rahat. Tapetam tava de la aragaz cu hartie de copt si asezam cornuletele, dam tava la cuptorul preincalzit cca 20 min, pana incep sa se rumeneasca usor. Se scot din tava si se tavalesc prin zahar pudra.

 

RETETA IN IMAGINI

Cornulete a la Adinuta San-0
Cornulete a la Adinuta San-1
Cornulete a la Adinuta San-2
Cornulete a la Adinuta San-3
Cornulete a la Adinuta San-4
Cornulete a la Adinuta San-5
Cornulete a la Adinuta San-6
Cornulete a la Adinuta San-7
Cornulete a la Adinuta San-8
Cornulete a la Adinuta San-9
Cornulete a la Adinuta San-10
Cornulete a la Adinuta San-11
Cornulete a la Adinuta San-12
Cornulete a la Adinuta San-13
Cornulete a la Adinuta San-14

COMENTARII (21)

dantes

dantes 1

08.10.2016, 06:19

Bune!

Ina

Ina 1

08.10.2016, 13:59

Ce-mi plac

calinalin

calinalin 1

09.10.2016, 03:06

mai adina, ai fost consumatoare de japonezi in japonia?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!