Cornulete cu cas

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2011 | 3844 vizualizari

 

Merg de minune ca si gustare aceste cornulete cu cas ....

 

INGREDIENTE

  • Pt. aluat:
  • 500g faina
  • 1 ou
  • 5 lg ulei de masline
  • 25 g drojdie proaspata
  • 1 lgt sare
  • apa calduta cat cuprinde
  • Pt. umplutura:
  • 300g cas de vaca
  • 2 ciuperci mari
  • 1 lg unt
  • sare, piper
  • oregano
  • suc de rosii
  • seminte de floarea soarelui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu cas:

Preparare cornulete cu cas:

Se face un aluat din ingredientele pentru blat si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.

Intre timp, ciupercile se curata si se taie felii si se soteaza in unt. Casul se taie cubulete mici.

Pe masa infainata, se intinde aluatul in foaie potrivit de subtire si se taie in patratele. Se pun pe fiecare patratel cate doua felii de ciuperci, cubulete de cas, se presara deasupra sare, piper si oregano. Se suprapun doua colturi, se lipesc bine si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se ung cornuletele cu sosul de rosii si se presara deasupra semintele de floarea soarelui. 

Se dau la cuptor la foc potrivit pana devin aurii deasupra.

Cornuletele cu cas se servesc calde.

TIPS-URI

1

Se poate folosi pt. blat si aluat de foietaj

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu cas" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci