Cornulete cu dulceata din coji de lubenita si rahat

de alinutzika in Prajituri, 29 Dec 2011 | 3419 vizualizari

 

Sotul meu le adora, asa ca le-am pregatit pentru el.

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 180 g untura
  • 1 plic drojdie uscata
  • 180 ml lapte
  • 1 lingura zahar
  • sare
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu dulceata din coji de lubenita si rahat:

Laptele caldut ,se amesteca cu zaharul si drojdia. Faina se amesteca cu o lingura de lemn cu untura .Adaugam apoi laptele si oul . Lasam la dospit.

Se taie apoi aluatul in forma dorita, se pune dulceata sau rahatul si se ruleaza. Se coc la foc mediu. Reci, se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu dulceata din coji de lubenita si rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

29.12.2011, 20:58

si mie imi plac mult de tot cornulete,dar cele cu nuca!!!

alinutzika 1

29.12.2011, 23:25

ma bucur ca va plac....

brunetica 1

03.01.2012, 09:37

iami

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede cu dulceata de zmeura