Cornulete cu marmelada

de adry88 in Dulciuri, 17 Oct 2013 | 3865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina
  • 200 g iaurt
  • 2 oua
  • 5 linguri de untura
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingurita sare
  • apa calduta
  • coaja de lamaie
  • 1 cub de drojdie
  • marmelada
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu marmelada:

Intr-un bol amestecam faina cu coaja de lamaie, zaharul si sarea,facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta,acoperim si lasam la dospeasca 10 min,

Adaugam iaurtul,ouale batute,unturasi incepem sa framantam un aluat omogen si nelipicios(daca mai este nevoie adaugam apa calduta)acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul,

Cand a crescut il vom imparti in 2 si formam cate o bila,

Intindem aluatul in forma de cerc pe masa infainata si taiem triunghiuri,adagam cate 1 lingurita de marmelada si rulam,

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos,

Eu am facut din jumatate de coca cornulete si din cealalta pateuri cu marmelada

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu marmelada" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede cu gem