Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Nu vă spun decât să le încercați. Cleme, sunt grozave!
Dojdia se amestecă împreună cu zahărul până devine lichidă.
Într-un vas de frământat pune făina în care faci o adâncitură să pui drojdia.
Adaugi ouăle, laptele și untura și frămânți. Lași aluatul să se odihnească.
Cât se odihnește alatul taie rahatul in bucăți dreptunghiulare.
Iei câte o bucata de aluat, o întinzi cu sucitorul pe blatul de lucru si o tai în forma de pătrat.
Pui o bucată de rahat și rulezi. Cornulețele astfel obținute le pui în tava tpetată cu hârtie de copt și intoduci tava în cuptorul încins la 170 grade pentru 25-30 de minute.
Se scot din cuptor și se pudrează calde.
Se topesc în gură din primul moment.
1
Cornuletele se lasă în cuptor până se rumenesc ușor pe fund.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult