Cornulete de post

de Rocsi in Prajituri, 20 Dec 2009 | 17318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana bors
  • o treime cana ulei
  • drojdie kt o nuca
  • 4-5 linguri zahar
  • faina cat cuprinde
  • esente
  • un borcan gem prune
  • nuca macinata

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete de post:

se pun intr_un lighean borsul,uleiul,zaharul,faina,drojdia inmuiata in putina apa calduta si o lingurita zahar,si esenta,

se amestek toate pana iese un aluat k de fursecuri.se lasa 20 de minute la odihnit.

gemul se amestek cu nuca macinata.

intainzi o foaie dintr-o buktica da aluat ,tai patratele,l umpli ,le rulezi si l pui intr-o tava cu hartie de copt.le dai la cuptor pana prin o culoare aurie.

intre timp pregatesti altele si tot asa pana termini aluatul.

la urma le pudrezi cu zahar .le pui intro cutie si le invelesti cu putina folie alimentara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

13.12.2010, 21:42

cristina

feliciana_maria_1209 1

30.12.2010, 08:25

buna fetele ....imi puteti spune careva dintre voi cum as putea sa fac cornulete fara bors...eu stau in Germania si pe aici nu gasesc bors proaspat si numai Bors Magic.sau daca stie cineva daca pot sa fac cornulete cu Bors Magic?Multumesc.

Rocsi 1

30.12.2010, 11:06

buna maria..poti inlocui borsul cu apa minerala..daca nu le vrei de post poti sa faci si cu lapte cred..dar eu de apa minerala stiu ca se poate sigur...sper sa te ajute raspunsul meu.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cornulete alb-negru