Cornulete din aluat in foi

de anisoara in Dulciuri, 13 Iun 2010 | 12790 vizualizari

 

Ca umplutura pentru biscuitii -cornuri va propun sa folositi visina fara sambure , nuci pisate cu stafide , halvaua, bucati de ciocolata, fructe uscate, gem din piersici sau abricoase amestecat cu nuca pisata.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de aluat in foi
  • 250 gr.bucati de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete din aluat in foi:

Mod de preparare :

Aici veti gasi   reteta de preparare a aluatului in foi :

Se intinde aluatul cu un sucitor foarte apasat( asa nu se infoaie aluatul tare la copt). Se gaureste aluatul in mai multe parti cu furculita. Aluatul se taie in triunghiuri . Pe fiecare bucatica de triunghi se adauga cate putina umplutura si se ruleaza aluatul in forma de corn .

Toti biscuitii facuti se aranjeaza in tava unsa putin, se ung cu un amestec din ou batut cu o lingura de apa si se coc la cuptor timp de 15-20 minute la temperatura de 180C.

Biscutii calzi se ung cu un sirop din miere de albine incalzita cu putina apa calduta.
Dupa preferinta se presara cu zahar pudra.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cornulete din aluat in foi 37057
retete culinare - Cornulete din aluat in foi 37058

COMENTARII (13)

ela 1

18.06.2010, 16:42

anisoara 1

19.06.2010, 01:15

Ela,

Bya Ralu 1

04.10.2012, 00:23

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21