Cornulete fragede cu gem

de diana_k in Dulciuri, 12 Mar 2013 | 27210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 300 g faina
  • 4 linguri vin rosu
  • 1 ou
  • 2 linguri de smantana

in plus:

  • 50 g unt pentru uns
  • 1 borcan mic dulceata de visine
  • zahar pudra vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede cu gem:

Se framanta un aluat din toate ingredientele si se da la rece o ora.
Se intinde o foaie subtire se unge cu untul moale si se impatureste de trei ori. Se da la rece 30 de minute.
Se intinde aluatul cu atentie pentru a nu strica straturile, se taie in patrate de 7/7cm,se ung cu dulceata apoi se ruleaza.
Se coc cornuletele 30 de minute la 180 de grade.
Calde se tavalesc prin zahar pudra.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cornulete fragede cu gem 210699
retete culinare - Cornulete fragede cu gem 210700
retete culinare - Cornulete fragede cu gem 210701
retete culinare - Cornulete fragede cu gem 210702
retete culinare - Cornulete fragede cu gem 210703

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (23)

Rocsi 1

12.03.2013, 22:14

Mmm parca as vrea si eu!

Teo 1

13.03.2013, 22:51

foarte fine!

babi5 1

25.06.2013, 19:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!