buna dimineata, este ok aceasta reteta, dar lipseste ceva , lipseste zaharul din aluat, imi aduc aminte soacra mea punea, ca doar faina, untura si nuci cu esente nu are un gust prea bun toate retele gasite contin si zahar in aluat sunt cantitati egale. apoi apa se poate inlocui cu lapte?
merci mult. astept un raspuns
toate cele bune
Micaela, te asigur că sunt niște cornulețe delicioase exact asa cum este rețeta , fără zahăr în aluat. Am specificat în rețetă ca vom trece cornulețele fierbinți prin zahăr pudră vanilat. Cornulețele au trecut testul cu brio în rândul bucatarașilor care le-au gustat, la întâlnirile organizate ale bucatarașilor. Pentru gustul nostru au fost suficient de dulci pentru ca ele fierbinți fiind, se prinde de ele foarte mult zahar pudră. Sunt sigură însă că nu este o problema dacă vrei tu, să adaugi și puțin zahar în compoziție. Eu nu am înlocuit apa cu lapte deci nu pot să-ți răspund.
O zi buna îți doresc și spor la treburile de acum, înainte de sărbători!