Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Este reteta copilariei mele!
Am amestecat toate ingredientele si a rezultat un aluat usor de modelat. Daca iese prea tare, adaugam putina apa din cescuta. Daca nu va trebuie, nu o folosim deloc.
Am intins foaia de aluat si am taiat in forma de romburi, dupa care am plasat in centrul rombului o bucatica de rahat, apoi am rulat, asigurandu-ma ca am inchis bine capetele pentru a nu se deschide la cuptor.
Am dat tava la cuptorul preincalzit la foc mic pentru15 -20 minute, pana cand cornuletele au inceput sa prinda culoare si sa se rumeneasca usor.
Se scot de la cuptor si se pudreaza fierbinti cu zaharul pudra dat prin sita.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult