Cornuri cu cremvusti

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2013 | 1488 vizualizari

 

Un aperitiv usor!!

 

INGREDIENTE

  • ALUAT
  • 150 gr faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 praf de sare
  • 100 ml apa calduta
  • 10 gr drojdie proaspata
  • 1 lingura de ulei
  • 6 bucati de cremvusti
  • 100 gr cascaval ras
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu cremvusti:

ALUATUL:

Faina se pune intr-un castron , se pune zaharul si praful se sare se amesteca si se face groapa in mijloc.

Se pune drojdia dizolvata in apa calduta si incepem sa framantam , adaugand apa calduta putin cate putin, la final se pune uleiul si se framanta pana se incorporeaza in aluat
Se pune la dospit, acoperit , la caldura vreo 30 min.

Se intinde foaie , se taie patratele si se pune cascaval ras, jumate de cremvusti , se ruleaza , se pune in tava cu hartie de copt si se ung cu ou batut.

Se dau la cuptorul preincalzit(foc potrivit) 20 min.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cornuri cu cremvusti 219730
retete culinare - Cornuri cu cremvusti 219731
retete culinare - Cornuri cu cremvusti 219732
retete culinare - Cornuri cu cremvusti 219733
retete culinare - Cornuri cu cremvusti 219734

COMENTARII (26)

diaconta 1

15.04.2013, 16:45

Diana,nu de fata radeam,de formulare )))))) dar acum a corectat,i-a "desperecheat" ))))

gaby_duceag 1

15.04.2013, 16:47

diaconta
15.04.2013, 14:15

Gaby,poate s-au imperecheat sa mearga la Slanic

)))))))))))))))))))))))

Dea_Dea 1

15.04.2013, 21:21

carcotase mai sunteti de asta imi sunteti dragi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D