Cornuri cu gem de mure

de deyutzky in Dulciuri, 29 Mai 2011 | 6257 vizualizari

 

mi-a ramas gandul la cornurile facute de postavaru...din vina ei le-am facut!:)))>:D< ce-i drept nu au iesit ca ale ei.....insa de pofta ce mi-a fost, n-am mai avut rabdare sa fac dupa aceeasi reteta si sa las aluatul peste noapte in frigider:-s ...asa ca le-am executat mai repede:))) cornuri am vrut...cornuri am facut!:))) PS: odata si odata voi incerca si acea reteta, clarr!

 

INGREDIENTE

  • 800 gr faina
  • 1 cutie iaurt 450 gr
  • 1 ceasca apa calduta
  • 1 cub drojdie de 25 gr
  • o lingurita sare
  • 3 lg zahar
  • 3 lg ulei
  • 1 ou
  • gem de mure(sau orice altceva doriti)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu gem de mure:

Punem faina intr-un bol, facem o gaura in mijloc punem apa calduta si drojdia pana se formeaza o maia...adaugam zaharul, sarea, uleiul si iaurtul si incepem sa framantam. Dupa ce am terminat de framantat lasam aluatul sa creasca cam 1 ora apoi trecem la facut cornurile.

Impartim aluatul in 3...fiecare bucata o intindem bine pe o planseta tapetata cu faina...si apoi o taiem ca in imagini. Pe fiecare bucatica punem gem apoi rulam.

Cand cornurile sunt gata le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Intr-un castronas batem oul si ungem fiecare corn cu ou.

Se da la cuptor si se scot cand sunt rumenite. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu gem de mure" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mure