Cornuri cu gem de mure

de deyutzky in Dulciuri, 29 Mai 2011 | 6299 vizualizari

 

mi-a ramas gandul la cornurile facute de postavaru...din vina ei le-am facut!:)))>:D< ce-i drept nu au iesit ca ale ei.....insa de pofta ce mi-a fost, n-am mai avut rabdare sa fac dupa aceeasi reteta si sa las aluatul peste noapte in frigider:-s ...asa ca le-am executat mai repede:))) cornuri am vrut...cornuri am facut!:))) PS: odata si odata voi incerca si acea reteta, clarr!

 

INGREDIENTE

  • 800 gr faina
  • 1 cutie iaurt 450 gr
  • 1 ceasca apa calduta
  • 1 cub drojdie de 25 gr
  • o lingurita sare
  • 3 lg zahar
  • 3 lg ulei
  • 1 ou
  • gem de mure(sau orice altceva doriti)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu gem de mure:

Punem faina intr-un bol, facem o gaura in mijloc punem apa calduta si drojdia pana se formeaza o maia...adaugam zaharul, sarea, uleiul si iaurtul si incepem sa framantam. Dupa ce am terminat de framantat lasam aluatul sa creasca cam 1 ora apoi trecem la facut cornurile.

Impartim aluatul in 3...fiecare bucata o intindem bine pe o planseta tapetata cu faina...si apoi o taiem ca in imagini. Pe fiecare bucatica punem gem apoi rulam.

Cand cornurile sunt gata le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Intr-un castronas batem oul si ungem fiecare corn cu ou.

Se da la cuptor si se scot cand sunt rumenite. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu gem de mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

deyutzky 1

14.06.2011, 19:34

ma bucur monicutza ca ti-au placut

Bunica 1

04.07.2011, 22:32

Ce apetisante sunt !

Valclaudia 1

20.05.2018, 18:50

arata excelent!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gem de portocale cu ghimbir