Cornuri cu Nesquik

de Lau in Dulciuri, 14 Oct 2011 | 3349 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic de drojdie uscata
  • 1 lingurita de sare rasa
  • 2 linguri de miere pline
  • 250 ml lapte
  • 500 g faina
  • 30 g unt
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • Nesquik
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu Nesquik:

Se face maiaua din drojdie si putina apa minerala, un pic de sare si 1 lingurita rasa de zahar. Se acopera si se lasa 15 minute. Incepem sa amestecam toate ingredientele, la inceput amestecam cu lingura. Adaugam maiua si framantam cu mana daca mai este nevoie se mai aduaga faina, trebuie sa iasa o coca nelipicioasa. Acoperim bolul cu un prosop si lasam la dospit cca 1 ora

Luam cate o bucata de aluat si o intindem in foaie dreptunghiulara. Adaugam Nesquik, rulam si asezam in tava unsa cu ulei. Le ungem cu galbenusul de ou batut cu laptele si dam la cuptor pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu Nesquik" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

MIUTA 1

17.10.2011, 18:07

Sylvia 1

01.11.2011, 13:21

imi place f mult !!!

Lau 1

12.03.2012, 13:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu untură