Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Aluatul asemanator cu cel de cozonac, umplutura dupa pofta inimii fiecaruia...
N-am mai facut maia, am amestecat pur si simplu toate ingredientele pana am obtinut un aluat de cozonac. L-am framantat bine ajutandu-ma de untul topit, l-am acoperit cu un prosop si l-am lasat la dospit, la caldura, cam 30 minute.
Pe suprafata de lucru am presarat putina faina si am intins aluatul in forma rotunda, l-am portionat in opt triunghiuri, am pus rahat si am rulat fiecare triunghi sub forma de corn. Am pus cornurile in tava pe hartie de copt, le-am lasat sa mai creasca si acolo cam 20 min., le-am uns cu galbenusul de ou si le-am copt la foc moderat.
Din aceasta cantitate mi-au iesit 16 cornuri (coca impartita in doua, fiecare parte intinsa in forma rotunda si taiata in 8 triunghiuri).
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult