Cornuri cu sunca si cascaval Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2014 | 2682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 150 de lapte
  • 3 oua
  • 6 lg de ulei
  • 1 lg zahar
  • 1 pl drojdie uscata
  • un praf de sare
  • sunca
  • cascaval Delaco
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu sunca si cascaval Delaco:

Faina o punem intr-un castron,in mijloc facem o gropita unde punem, drojdia dizolvata cu zaharul in lapte cald,un praf de sare,2 oua si uleiul.Se framanta un aluat si il lasam sa isi dubleze volumul la caldura.

Se intinde cu sucitorul o foaie din aluat si se taie triunghiuri potrivite si aseazam pe fiecare triunghi cate o bucata de sunca si cascaval , apoi se ruleaza aluatul de la baza spre varfuri ,dand forma de corn.Se ung cu ou batut cu sare si piper. Se tapeteaza tava cuptorului cu hartie de copt,asezam cornurile si lasam 25 de minute pana capata o culoare rumena.

Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cornuri cu sunca si cascaval Delaco 350079
retete culinare - Cornuri cu sunca si cascaval Delaco 350080
retete culinare - Cornuri cu sunca si cascaval Delaco 350081
retete culinare - Cornuri cu sunca si cascaval Delaco 350082
retete culinare - Cornuri cu sunca si cascaval Delaco 350083
retete culinare - Cornuri cu sunca si cascaval Delaco 350084
retete culinare - Cornuri cu sunca si cascaval Delaco 350085
retete culinare - Cornuri cu sunca si cascaval Delaco 350086
retete culinare - Cornuri cu sunca si cascaval Delaco 350087
retete culinare - Cornuri cu sunca si cascaval Delaco 350088

COMENTARII (18)

claudiaO 1

03.11.2014, 09:52

bune bune!!!

Bya Ralu 1

03.11.2014, 21:11

bune

tanyapatap 1

05.11.2014, 15:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S