Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Aluatul -Intr-un bol adaugam faina iar in mijloc facem o gaura si adaugam drojdia dizolvata cu laptele caldut. Adaugam treptat sarea, esenta, zaharul si plicurile de zahar vanilat. La sfarsit adaugam uleiul si framantam pana devine o coca nelipicioasa. Dam aluatul la dospit pana isi dubleaza volumul
Umplutura - Scoatem samburii visinelor si le scurgem de sucul de compot, apoi le amestecam cu zaharul vanilat si nuca de cocos.
Luam coca si o intindem intr-o foaie nu prea subtire in forma dreptunghiulara. Taiem triunghiuri si le umplem cu visine. Le punem in tava unsa cu ulei si le ungem cu amestecul de miere-lapte si zahar. Le lasam 10 minute in tava dupa care le dam la cuptor pana se rumenesc frumos
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult