Cornuri din aluat dospit cu branza de vaca

de gaby_duceag in Dulciuri, 13 Sep 2013 | 7643 vizualizari

COMENTARII (43)

Cris2711 1

13.09.2013, 00:27

vaaaaaaai

gaby_duceag 1

13.09.2013, 00:29

cris, nici macar unul nu mai e, le-au terminat piticii la tv
dar tre' sa mai fac, c-au cerut ) si-atunci te chem si pe tine, da?)))

Patricia Iordache 1

13.09.2013, 00:29

La favorite cu ea!! Bravo!!

Cris2711 1

13.09.2013, 00:29

te cred Gabyyyy),si mie imi plac si mananc pana crap)

Cris2711 1

13.09.2013, 00:30

sa ma chemi,ca vin

COSTEO 1

13.09.2013, 00:30

wow bune!

gaby_duceag 1

13.09.2013, 00:34

Paty
Costeo, bau!

T I M E A 1

13.09.2013, 00:36

nu dormi credeam ca doar eu am insomnii )

gaby_duceag 1

13.09.2013, 00:41

timi, nu e cezar acas' )

Cris2711 1

13.09.2013, 00:43

i-am pus la reteta colacul de salvare,ca vreau sa le fac si io

Bya Ralu 1

13.09.2013, 00:45

ce cornuri de master chef ai facut)

Patricia Iordache 1

13.09.2013, 00:46

"Colacul de salvare"

Cris2711 1

13.09.2013, 00:49

gaby_duceag 1

13.09.2013, 01:17

bya, is uratele tu)))) da-s buneeeee)
hai pa! la culcare

Valclaudia 1

13.09.2013, 06:31

Aurelia 07_07 1

13.09.2013, 07:02

Mmmmm si ce bine miroase

Panacris 1

13.09.2013, 08:05

Xandrinne 1

13.09.2013, 08:27

diaconta 1

13.09.2013, 08:45

Am folosit si eu aluat cu branza in compozitie pentru niste covrigi si tare mult mi-au placut

MotanLaOale 1

13.09.2013, 08:55

bune bune
Maine le fac si eu!

simona72 1

13.09.2013, 09:01

Bune bunute!!!

portiadelumina 1

13.09.2013, 09:34

Uite tu, Gaby ce reţetă ai pus, cu introducere, cuprins şi încheiere. Bravo! Am rămas plăcut surprins, să ştii
Am o nelămurire însă, căci la introducere zic 2să le testaţi şi voi". Adică ne trimiţi să gustăm ori mă pui la frământat, că asta nu-mi mai place

diaconta 1

13.09.2013, 09:45

Padre,nu ne da,zic sa te gandesti la framantat ))

gaby_duceag 1

13.09.2013, 09:47

gaby_duceag 1

13.09.2013, 09:48

Uite tu, Gaby ce reţetă ai pus, cu introducere, cuprins şi încheiere. Bravo! Am rămas plăcut surprins, să ştii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aluat dospit Bertinet cu scortisoara