Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cernem faina iar in mijloc facem o gaura si punem mierea,drojdia dizolvata in putin lapte caldut si sarea.Amestecam usor si treptat punem restul de lapte,iar apoi plicul de zahar si untul topit.Incepem sa framantam o coca nelipicioasa si dam la dospit pana isi dubleaza volumul.
Luam apoi o bucata mare de coca si decupam un cerc din el dupa care o sectionam in triunghiuri iar in fiecare triunghi adaugam dulceata(fiecare face ce dimensiune vrea la cornuri).
Incepem sa rulam triunghiurile de la partea mai lata spre mijloc.Le asezam intr-o tava unsa cu ulei.
Dupa ce i-am terminat ii ungem cu un ou batut bine si ii dam la cuptor pana se rumenesc frumos.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult