Cornuri moi cu dulceata

de gaby_gabytza in Prajituri, 9 Apr 2013 | 1364 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 550 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 2 linguri miere
  • 300 ml lapte
  • 30 g unt
  • 1 lingurita sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • umplutura
  • dulceata de capsuni
  • uns
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri moi cu dulceata:

Cernem faina iar in mijloc facem o gaura si punem mierea,drojdia dizolvata in putin lapte caldut si sarea.Amestecam usor si treptat punem restul de lapte,iar apoi  plicul de zahar si untul topit.Incepem sa framantam o coca nelipicioasa si dam la dospit pana isi dubleaza volumul.

Luam apoi  o bucata mare de coca si decupam un cerc din el dupa care o sectionam in triunghiuri iar in fiecare triunghi adaugam dulceata(fiecare face ce dimensiune vrea la cornuri).

Incepem sa rulam triunghiurile de la partea mai lata spre mijloc.Le asezam intr-o tava unsa cu ulei.

Dupa ce i-am terminat ii ungem cu un ou batut bine si ii dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Cornuri moi cu dulceata-0
Cornuri moi cu dulceata-1
Cornuri moi cu dulceata-2
Cornuri moi cu dulceata-3
Cornuri moi cu dulceata-4
Cornuri moi cu dulceata-5
Cornuri moi cu dulceata-6

COMENTARII (28)

Sim0na 1

10.04.2013, 14:17

bune rau!

gaby_gabytza 1

10.04.2013, 20:08

asa e simona

- TABITA - 1

07.06.2013, 02:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20